Duyurular

2020 - 2021 Akademik Yılı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavları Birinci Aşama Sonuçları

A2 - Almanca (Alman Dili ve Edebiyatı) Sonuçları için Tıklayınız.

A2 - Fransızca (Fransız Dili ve Edebiyatı | İngilizce, Fransızca Mütercim Tercümanlık) Sonuçları için Tıklayınız.

B1 - İngilizce (Nanoteknoloji Mühendisliği | İsteğe Bağlı Hazırlık) Sonuçları için Tıklayınız.

B2 - İngilizce (İngiliz Dili ve Edebiyatı | İngilizce Öğretmenliği | İngilizce, Fransızca Mütercim Tercümanlık) Sonuçları için Tıklayınız.

İkinci Aşamaya girecek öğrencilerimizin ikinci aşama oturumları ile ilgili (yazma oturumu, konuşma oturumu zoom linkleri vs.) 6 Ekim 2020 tarihinde duyurulacaktır.

İkinci Aşamaya girmeye hak kazanamayan yani hazırlık sınıfı okuyacak öğrencilerimizin ders kaydı yapmalarına gerek yoktur. Muafiyet sınavları tamamen sonuçlandıktan sonra hazırlık sınıfı okuyacak tüm öğrencilerimizin ders kayıtları otomatik olarak yapılacaktır.

Hazırlık sınıfında ikinci senesi olan öğrencilerimizin ders kayıtlarının yapılabilmesi için Ziraat Bankası üzerinden öğrenci numaralarını (TC Kimlik Numarası değil) kullanarak harç ödemelerini en kısa zamanda yapmaları gerekmektedir.

Derslerin nasıl yapılacağı, hangi kaynakların kullanılacağı vb detaylar Muafiyet Sınavlarının tamamlanmasından sonra ayrıca buradan duyurulacaktır.