Yabancı Diller Yüksekokulumuzda ‘’Sosyal Bilimlerde Proje Hazırlama’’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı. CÜBAP Şube Müdürü Murat KOCATAŞ'ın konuşmacı olduğu toplantıya yüksekokulumuz müdürü Doç. Dr. Bekir ZENGİN'in yanı sıra hem okulumuz hem de üniversitemiz çeşitli birimlerinden öğretim elemanları katıldı.

Sosyal Bilimler lanında BAP projelerinin nasıl olabileceği ve proje başvuru sürecinin nasıl olduğu hakkında bilgilerin verildiği toplantıda dinleyicilerin sorularına cevaplar verildi. Sohbet havasında geçen toplantı sonrasında proje önerileri daha somut hale geldi. Ayrıca konuşmacı CÜBAP Şube Müdürü Murat KOCATAŞ'a ve CÜBAP çalışanlarına müdürümüz Doç. Dr. Bekir ZENGİN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.