Kolaysa Sen Öğren! - Öğrenci Seminerleri

Yüksekokulumuz ve Oxford Üniversitesi Yayınları işbirliği ile "Kolaysa Sen Öğren!" adlı öğrenci seminerlerimiz 09 - 10 Nisan 2018 tarihlerinde yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Oxford Üniversitesi Yayınları Yükseköğretim Koordinatörü Turgut Turunç tarafından verilen seminerleröğrencilerimize yabancı dil öğreniminde pratik öneriler ve tavsiyeler verildi.

İki gün süren seminerler tüm öğrencilerimize ayrı ayrı gruplar halinde düzenlendi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerlerde öncelikle her bir öğrencimize Sivas'ımızda, Üniversitemizde ve Yüksekokulumuzda bulunarak ne kadar özel ve şanslı olduklarını ifade eden Turgut Turunç, öğrenmenin insanın kendi içinde başladığını, öncelikle kendimize güvenmemiz ve inanmamız gerektiği bildirildi. Yabancı dil öğreniminde düzenli çalışmanın önemine de değinirken, kişisel farklılıklarında öğrenmede önemli rol aldığını ifade ertti.