Masa Tenisi Turnavası Sona Erdi

Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen ve 1- 17 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvası sona erdi. Turnuva, erkekler ve Kadınlar klasmanlarında eleme usulü şeklinde gerçekleşti. Hem erkekler hem de kadınlar klasmanı final maçları 17 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştikten sonra dereceye giren öğrencilerimize plaket ve başarı belgesi takdim edildi.

Kadınlar klasmanında finale çıkan Yağmur ARI ve Esma ÇİFTÇİ arasında geçen final maçının kazananı 2-0'lık sonuç ile Yağmur ARI oldu. Erkekler klasmanında ise çekişmeli maçların ardından finale Hasan AKPOLAD ve Kasım GÖĞSU kaldı. Final maçını 2-1'lik sonuç ile kazanan Hasan AKPOLAD birinci olurken, rakibi Kasım GÖĞSU ise ikincilik ile yetindi.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.