Öğrenci Semineri: Dil Öğreniminin Önemi

"Dil Öğreniminin Önemi"

Yüksekokulumuz ile Oxford Üniversitesi Yayınları işbirliği ile düzenlenen, Oxford Üniversitesi Yayınları Eğitmeni Nick Manthei'ın konuşmacı  olduğu Öğrenci Semineri:Dil Öğreniminin Önemi adlı konferans 13Aralık 2018 tarihinde yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansa Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldılar. Konferansın açılış konuşmasını yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Bekir ZENGİN gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizle interaktif bir şekilde gerçekleşen eğitimde Eğitmen Nick Manthei dil öğreniminin önemi konusunda öğrencilerimize hem kendi hayatından hem de gerçek hayattan örnekler sundu. Eğitim seminerine yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz anadili İngilizce olan bir eğitmen ile karşılaşmaktan duydukları mutluluk yüzlerinden okunuyordu.

Eğitim sonunda konuşmacı Nick Menthei'e yüksek okulumuz müdür yardımcısı Öğr.Gör. Murat KÜÇÜKCİRİT tarafından  teşekkür belgesi takdim edildi.