Fotoğraf Yarışması ve Öykü Yarışması Ödül Töreni

Yüksekokulumuzca düzenlenen "Kampüste Bahar" temalı 2019 Yılı Fotoğraf yarışması ve yine Yüksekokulumuzca düzenlenen Narrative Essay (Öykü) yarışması sonlandı. Bugün yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildiler. Ödül törenine yüksekokul müdür yardımcılarımız, Öğr. Gör. Mustafa Recep OKTAY, Öğr. Gör. Rıza ÖZUTKU, yüksekokul sekreterimiz Erdoğan DOĞAN, öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Ödül töreni açılışında kısa bir konuşma yapan Özutku, yarışmalara gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile gitirdi. Yarışmaya katılan eserlerin hepsinin eşsiz güzellikte olduğunu vurgularken dereceye giren eserlerin seçilmesinde jüri üyelerinin karar vermekte zorlandığını belirtti.

Törende öğrencimiz Enes Macit'in mini bir türkü resitali ile başladıktan sonra önce fotoğraf yarışmasına katılan katılımcıların fotoğrafları slyat şeklinde gösterildi. Daha sonra dereceye giren eserler açıklandı ve dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.