Gençlik ve Güvenli Gelecek

Öğrencilerimizi terör örgütlerinin eleman kazanma çalışmaları konusunda bilinçlendirmek, teröre karşı polis-öğrenci işbirliğini artırmak, halkın devlete olan güven ve desteğini güçlendirmek amacıyla Sivas İl Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu tarafından "Gençlik ve Güvenli Gelecek" isimli proje kapsamında bilgilendirme konferansı düzenlendi.

Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Yüksekokul müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Mustafa Recep Oktay, Öğr. Gör. Rıza Özutku, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu (BÖF)'de görevli uzman personel tarafından verilen konferansta öğrencilerimize terör örgütlerinin faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için gerek duydukları en önemli unsur olan eleman temininin engellenmesi, örgütlerinpropagandadalarından gençlerinin nasıl korunacakları, etnik, dini ve kültürel farklılıkların çatışma aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi gibi konular anlatıldı.

Konferans sonunda müdür yardımcımız Öğr. Gör. Rıza Özutku konferansı veren emniyet teşkilatı personeline teşekkürlerini sunarak hediyelerimizi sundu.